Festivalul Pestelui, editia a II-a

Festivalul Pestelui, editia a II-a


Festivalul Pestelui, editia a II-a

Festivalul Pestelui, editia a II-a


Daca iti este  pofta de bors de peste, vino in perioada 09 - 10 octombrie 2020, la Braila, unde va avea loc „Festivalului Pestelui” - editia a II-a.

Faleza Dunarii va fi impanzit cu mirosuri de peste prajit si fript, saramura de crap, bors de peste preparat la ceaun, storceag, pastrav la gratar sau in saramura, ostropel cu salau , dorada fripta, multe alte preparate din peste gustoase si aspectuoase dar si specialitati cum ar fi creveti, raci, caracatita, calamar, rapane, scoici.

Cunoscutul Chef Horia Varlan (nascut la Galati, celebru ca prezentator al emisiunii „Cireasa de pe tort”, de la PrimaTV) va fi prezent la Braila special pentru acest festival. Chef-ul va prepara produse din peste traditionale, cum ar fi borsul de peste si o multime de surpize gustoase. 

Fata de prima editie a festivalului, aceasta se va desfasura in conditii speciale datorita pandemiei de COVID-19. 

Festivalul Pestelui este un proiect finantat din fonduri europene, organizat de Primaria Municipiului Braila in cadrul proiectului cu acelasi nume, finantat din POPAM 2014-2020, Strategia de Dezvoltare Locala Integrată a Zonei Pescaresti a Judetului Braila.Similar Suggestions

Undă verde pentru implementarea Programului pentru Acvacultură și Pescuit 2021-2027
Solunar fishing times☀️🎣
The Youth4Ocean Forum is launching a new call for project proposals
EU Mission: Restore our Ocean and Waters
Piața de pește din UE