"BRAIGAL" - EDITIA 2


"BRAIGAL" editia a-II-a. Primul eveniment notabil pe anul 2020!

"BRAIGAL" editia a-II-a. Primul eveniment notabil pe anul 2020!

In data de 28 iunie, Asociatia Pescarilor Sportivi Braila a organizat a 2a editie a concursului de pescuit "BRAIGAL", pe canalul de aductiune Lacu Rezii - Insuratei.

Concursul a fost primul eveniment notabil din anul 2020, care a adunat la un loc un numar impresionant de participanti, in ciuda restrictiilor impuse de Pandemia de COVID-19.

Lasand la o parte spiritul competitiv al editiei, concursul a fost un bun prilej de reintalnire a pasionatilor de pescuit si a reprezentat doar o mica parte din obiectivele Asociației Pescarilor Sportivi Brăila - Galați, asociatie care mediteaza pentru o Dunare frumoasa cu ape mai curate mai bogate in pesti, cu oameni care stiu sa o exploateze in cele mai sigure conditii. 

Vreme de 6 ore, cei 30 de concurenti s-au "luptat" pentru marele trofeu. 
Premiile au fost puse la dispozitie de sponsorii concursului, si anume, magazinul Pescarul Brailean, Angler Pro, Pescuit Camuflaj Braila si Articole Pescuit Braila, care primesc pe aceasta cale multumirea si aprecierile pentru consistenta premiilor si implicare.

Sursa: https://www.facebook.com/watch/?v=970623966709887 

Similar Suggestions

Piața de pește din UE
Stadiul implementarii POPAM 2014-2020
Autentificarea în aplicația "ePește l@ Brăila"
AM POPAM: POPAM beneficiaries with the City Insurance insurance policy must present a new insurance policy according to the legislation in force.
Program for Aquaculture and Fisheries for the new programming period 2021-2027