Concurs de pescuit "BRAIGAL - EDITIA 2"

Concurs de pescuit "BRAIGAL - EDITIA 2"


Concurs de pescuit "BRAIGAL - EDITIA 2"

Asociatia Pescarilor Sportivi Br-Gl organizeaza concursul de pescuit " BRAIGAL - EDITIA 2 " in data de 28 06 2020 pe canalul magistral Baraganu Spiru Haret-Insuratei, jud. Braila.

REGULAMENT
  1. Se pescuieste cu 2 lansete feeder cu un singur cârlig cu : momitor, method feeder sau cosulet sau 2 vergi (undite) cu momeala vie sau artificiala (fara restrictii in ce priveste momeala de carlig). Se poate folosi alternativ 1 feeder si 1 varga in acelasi timp.
  2. Se vor lua in considerare doar pestii pasnici : caras, platica, batca, rosioara, babusca, oblete, vaduvita, crap, amur etc indiferent de dimensiune. Pestii rapitori, fitofagii, guvizii, sau bibanii soare (regina baltii) nu vor puncta.Se va face o singura cantarire si anume la finalul concursului.
  3. Se intocmeste un singur clasament bazat pe cantitatea totala a pestelui prins. In caz de egalitate intre 2 concurenti se va lua in considerare cel mai mare peste prins. Daca va exista egalitate si in cazul celui mai mare peste prins criteriul de departajare va fi numarul total al pestilor prinsi.
  4. Pescarii sunt obligati sa pescuiasca pe directia indicata de organizator.
  5. Orice incercare de fraudare a concursului va fi sanctionata cu eliminarea din concurs si nerestituirea taxei de participare.

Taxa de participare este de 60 ron/pescar ce va fi achitata pana sâmbata 27.06.2020 la dl .Nitu Vasile la magazinul Pescarul Brailean din Braila sos. Buzaului Bl. B30 parter sau se poate plati si inaintea inceperii concursului.
Asteptăm sa participe membrii asociatiei dar si pescari non-membrii

Durata concursului este de 6 h.

Premii : se vor acorda premii in functie de nr. de participanti.

Va multumim si va asteptam in numar cat mai mare!!!
Mentionez ca pozele au fost efectuate in data de 13.06.2020!

FIRE INTINSE TUTUROR !!!

sursa: "Asociatia Pescarilor Sportivi" Braila (APSBr)
Adaugă evenimentul în calendar!

Similar Suggestions

Undă verde pentru implementarea Programului pentru Acvacultură și Pescuit 2021-2027
Solunar fishing times☀️🎣
The Youth4Ocean Forum is launching a new call for project proposals
EU Mission: Restore our Ocean and Waters
Piața de pește din UE