File de biban in unt
Rețete pescărești
Despre
File de biban in unt
Ingrediente:
Ingrediente:
- 2 file de biban
- 150 g spanac
- 100 g baby cartofi
- 30 g unt
- busuioc
- 1 lămâie
- ulei de masline
- usturoi
- 1 ceapă
- sare
- piper
- 10 g făină
Pregătirea fileului de biban
- Filetați bibanul.
- Adăugați puțină sare, piper și făină (aveți grijă deoarece fileul de biban este foarte delicat).
- Puneți puțin ulei de măsline într-o tigaie și apoi prăjiți fileul de pește - un minut pe fiecare parte.
- Când peștele este gata, opriți focul și adăugați puțin unt în tigaie.
- Este foarte important să adăugați untul direct din frigider și să-l topiți în tigaie.
- Adăugați suc de lămâie la final.
Pregătirea spanacului sotat
- Într-o oală sau caserolă foarte mare, încălziți uleiul de măsline și sotati usturoiul și ceapa la foc mediu timp de aproximativ 1 minut, dar nu până când se rumenesc.
- Adăugați toți spanacul, sarea și piperul în oală, aruncați-l cu usturoiul și uleiul și gătiți-le 2 minute.
Pregătirea baby cartofilor
- Fierbeți cartofii și prăjiți-i cca. 1 minut într-o tigaie.
- Sfat: Puneți puțin ulei de măsline într-un pahar și adăugați niște frunze de busuioc (sau frunze verzi). După câteva minute, uleiul va avea o aromă specială.
Ingrediente
- Pește
- Ceapă
- Făină
- Spanac
- Baby cartofi
- Unt
- Busuioc
- Lâmăie
- Ulei de măsline
- Usturoi
- Sare
- Piper
Dificultate
- 3