Complex Mara

Complex Mara

Restaurant / Structură de cazare


Despre

Situat la 6 Km de centrul orasului Braila, Hotel Mara va asteapta intr-o atmosfera intima si cocheta. Preintampinam nevoile clientilor nostri oferind servicii  eficiente si calitative. Putem spune ca cele 3*** ale hotelului, reflecta cele trei caracteristici de baza si anume:

Atmosfera placuta, linistita si exclusivista care te intampina la receptie. 
Puterea detaliului. 
Calitatea dotarii fiecarei camere ,calitatea personalului calificat care sta la dispozitia oaspetilor


Hotel MARA va pune la dispozitie spatii de cazare care satisfac necesitatile clientilor atat din punct de vedere al confortului cat si cel al necesitatii de comunicare. Va oferim internet de mare viteza WI-FI gratuit in toate spatiile hotelului, aer conditionat, frigider, TV cu ecran plat si baie privata. Hotelul contine o lista de servicii directe si complementare de ultima ora in domeniul turismului!  

LACU SARAT este o cocheta statiune balneara situata la 5 Km de orasul Braila si beneficiaza de o linie de tramvai aceasta  facand  legatura cu orasul... Acest loc este apreciat din punct de vedere turistic pentru buna sa pozitionare in natura si pentru propietatile curative de care dispun namolul sapropelic si apa minerala hipertonica. 

Cei care ajung in aceasta statiune pot vizita obiective turistice locale!
Desi aflata in plina campie pe malul lacului al carui nume il poarta, statiunea este inconjurata de 70 hectare de padure, care atenueaza climatul de stepa si constituie un placut loc de recreere. Lacul, cu salinitatea crescuta, este format pe un vechi curs al Dunarii, de care acum este complet izolat. Fundul lacului este acoperit pe intreaga suprafata de un namol terapeutic cu un grad foarte mare de mineralizare. Virtutile terapeutice ale apei si namolului au fost puse in valoare inca din anul 1879. I.C. Apostolescu in lucrarea sa "Baile de la Lacu Sarat" din 1884 vorbeste despre un pacient care la sosirea in statiune nici nu putea sa se dea jos din trasura si dupa vreo 15 bai facea curse lungi pe jos. Astazi reputatia statiunii a trecut peste hotare, continuand sa fie un punct de mare atractie, anual inregistrandu-se un mare numar de turisti care vin aici pentru tratamente calde. Se apreciaza ca aici exista unul dintre cele mai valoroase namoluri sapropelice din tara si ape cu cea mai mare concentratie salina, realitate confirmata si de faptul ca majoritatea pacientilor incheie cura balneara intr-o stare ameliorata. Amplasarea pitoreasca... intr-un parc vechi ce se intinde pana departe cu inguste carari si desisuri, ramane deopotriva indemn la un sejur odihnitor, reconfortant!

Colectivul hotelului va ureaza un sejur placut!

Sursa: Complex Mara

Plăți

 • Maestro
 • Mastercard
 • Numerar
 • Visa

Facilități

 • Acceptă rezervări
 • Locuri pe terasă
 • Mic dejun
 • Minibar
 • Plată cu cardul
 • Restaurant
 • TV
 • Wi Fi gratuit

Photo Gallery

Alte sugestii

Rebis Hotel Brăila

Restaurant / Structură de cazare

Hotel Traian, Braila

Restaurant / Structură de cazare

Paradis Corso Brăila

Restaurant

Sunrise Marina - wine bistro

Restaurant

Cabana La Moș Fane

Activitate în natură / Activitate sportivă / Structură de cazare